Ανακοίνωση Νο1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 01 /22,04,201O

( περίοδος 2010-2013)

Αγαπητά μας Μέλη.

Οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας μας που έγιναν στις 18 Απριλίου 2010 με το καινούργιο καταστατικό, μπορούν να χαρακτηριστούν για την ηρεμία τους και την ομαλή τους ροή. Τόσο το προεδρείο της γενικής συνέλευσης όσο και η εφορευτική επιτροπή υπήρξαν άψογοι και τους αξίζουν τα εύσημα.

Ανεξάρτητα από αυτά υπάρχει και η διαπίστωση ότι η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη, γεγονός που μας προβληματίζει. Σεβόμαστε τις όποιες δικαιολογίες σας αλλά νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο σε ένα σημαντικό γεγονός της Ομοσπονδίας, όπως οι εκλογές , η συμμετοχή να είναι αυξημένη. Δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι πάρα πολλοί σύλλογοι μέλη μας είναι μακριά της έδρας και αυτό είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας. Στα μελλοντικά σχέδια μας θα προσπαθήσουμε να μεθοδεύσουμε τρόπους που αν εγκριθούν από τη γενική συνέλευση θα μπορούν να ψηφίζουν όλα τα μέλη εφόσον είναι ταμιακά τακτοποιημένα.

Ο πρώτος πλειοψηφών σύμβουλος κ. Ελευθέριος Χατζόπουλος εκκάλεσε τους εκλεγέντες στις 21 Απριλίου στα γραφεία της Π.Ο.Θ.Σ. για να συγκροτηθούν σε σώμα .Τα αξιώματα έγιναν αποδεκτά ομόφωνα εκτός αυτού του πρώτου αντιπρόεδρου πού πάρθηκε πλειοψηφικά.

Έτσι το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας μας για την περίοδο Απρίλιος 2010 – Απρίλιος 2013 έχει ως εξής

01) Ελευθέριος Χατζόπουλος Πρόεδρος

02) Παναγιώτης Θεοδωρίδης Α! Αντιπρόεδρος

03) Ιωάννης Κουριαννίδης Β! Αντιπρόεδρος

04) Ελένη Γκαιτατζή Γενική Γραμματέας

05) Χατζηαντωνίου Θεμιστοκλής Ειδικός Γραμματέας

06) Σούλα Χατζηχρήστου Ταμίας

07) Ιωάννης Φωτιάδης Έφορος δημοσίων σχέσεων

08) Ναθαναήλ Καμέκης Έφορος έρευνας και μελέτης

09) Καίτη Παπαπαναγιώτου-Μελή Έφορος τύπου

10) Δημήτριος Νικολαίδης Μέλος

11) Σπύρος Φωτακίδης Μέλος

 

Αγαπητά μας μέλη με τη συμπαράσταση τη δική σας και με την προϋπόθεση ότι όλοι μας θα αρχίσουμε να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο θα πορευτούμε στη νέα θητεία μας. με γνώμονα να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο την Ομοσπονδία μας.

Θα προσπαθούμε να ήμαστε και αυτήν την περίοδο κοντά σας για να σας κρατούμε ενήμερους, και όσοι από εσάς διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο να μας γνωρίσουν τη διεύθυνση τους στο meil This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">poths1991@yahoo.gr και μη ξεχνάτε να μας στέλνετε τα νέα σας για την εφημερίδα μας «ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ»

Για το Δ.Σ. της

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Ο Πρόεδρος Η γεν. Γραμματέας

 

 

Ελευθέριος Θ. Χατζόπουλος Ελένη Γκαιτατζή