ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 24ο ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ 2015

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25/09/2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΓΙΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Μελών της και λοιπών Θρακικών Συλλόγων, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 4.30μμ στις Φέρες Έβρου και στην Ενοριακή αίθουσα του Ιερού Ναού της Παναγίας Κοσμοσώτειρας (βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού) για την πραγματοποίηση του 24ου Γνωμοδοτικού Συμβουλίου που έχει θεσμοθετηθεί σύμφωνα με το άρθρο 08 του παρόντος καταστατικού και διεξάγεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην έδρα του Συλλόγου που αναλαμβάνει την οργάνωσή του, για φέτος ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΕΡΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Στο παρόν γνωμοδοτικό συμβούλιο όπως και στα προηγούμενα θα παρουσιασθούν και θα αναλυθούν θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας και θα συζητηθούν διεξοδικά οι θέσεις και οι προτάσεις των συλλόγων μελών.

Στο φετινό γνωμοδοτικό συμβούλιο, αφού προηγηθεί αναφορά στα πεπραγμένα του Δ.Σ. στη συνέχεια θα αναλυθούν και θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα :

1)Δραστηριότητες της Ομοσπονδίας –αντιμετώπιση της επικαιρότητας όπως Η ΑΠΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΟΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ, απολογισμός 7ου Π.Π.Α.- δημόσιες σχέσεις- εκδηλώσεις-συμμετοχές σε εκδηλώσεις.

2) Προετοιμασία για το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών.

3) Εορτασμός της 6ης Απριλίου.

4)  Απολογισμός 7ου Π.Π.Α  ανάθεση  του 8ου Π.Π.Α.

5) Επικοινωνία –σχέσεις με συλλόγους μέλη.

6) Ενέργειες  για την προβολή της Ομοσπονδίας

7) Το οικονομικό πρόβλημα της Π.Ο.Θ.Σ. (συνδρομές- χορηγίες).

8) Επόμενο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο

10) Μέλη-προσέγγιση νέων Μελών-Τακτοποίηση Μητρώου Μελών Ομοσπονδίας.

11)Προσέγγιση των χορών της Θράκης και της φορεσιάς-Διοργάνωση Σεμιναρίων από Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Θ.Σ.

12)Προτάσεις και θέματα Μελών της Ομοσπονδίας μέχρι τη διεξαγωγή του 24ου Γνωμοδοτικού Συμβουλίου ώστε να συζητηθούν.

Θα ακολουθήσει διάλογος και θα καταγραφούν οι θέσεις , οι απόψεις και οι προτάσεις των μελών, που στη συνέχεια θα επεξεργαστούν από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας και θα ενημερωθείτε με ανακοίνωσή του.

Σας περιμένουμε στις Φέρες Έβρου 14 Νοεμβρίου 2015 μαζί με τις ιδέες, σκέψεις και προτάσεις σας για να τις κάνουμε πράξη όλοι μαζί.

 

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕΛΗ KAIΦΙΛΟΙ

 

Η συμμετοχή σας στο 24ο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο είναι αναγκαία και επιβεβλημένη για τη συνέχιση της ύπαρξής μας αφενός και αφετέρου για την ΚΟΙΝΉ πορεία όλων μας.

Είναι γεγονός, παρά του ότι η πρόσκληση για το γνωμοδοτικό είναι σχεδόν τυποποιημένη , πρέπει να τονίσουμε ότι κάθε γνωμοδοτικό είναι διαφορετικό από το προηγούμενο, είναι μια νέου είδους εμπειρία, έχει τις δικές του συγκινήσεις- εντάσεις- σχεδιασμούς- προγραμματισμούς και προπαντός είναι αναγεννητικό.

Μετά τη λήξη του συμβουλίου θα ακολουθήσει αποχαιρετιστήριο δείπνο και γλέντι υπό τους ήχους παραδοσιακών θρακιώτικων οργάνων, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού  Μεγάρου του πρώην Δήμου Φερών στην οδό Πλατεία Ελευθερίας 1, η δαπάνη του οποίου θα επιβαρύνει τον κάθε ένα προσωπικά.

 

Το μενού θα περιλαμβάνει

Κυρίως μενού:

1. Τηγανιά κοτόπουλο

2. Χοιρινό φιλέτο

3. Μοσχάρι κοκκινιστό

Συνοδευμένα με ρύζι, πατάτες, μακαρόνια

Σαλάτες:

1. Αγγουροντομάτα

2. Πράσινη σαλάτα (ρόκα μαρούλι)

3. Τυροσαλάτα.

Κουβέρ

Ποτά

Λευκό και κόκκινο κρασί εμφιαλωμένο, αναψυκτικό, νερό.

Γλυκό

Το μενού θα προσφέρεται σε μπουφέ, επιλογή φαγητού και ποσότητες φαγητού και ποτού ελεύθερες και απεριόριστες.

Τελική τιμή ανά άτομο : 12 € ( δώδεκα ευρώ)

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο γεύμα, παρακαλούμε να το δηλώσουν ως 09/11/2015 στα τηλ. 6945580930-Χατζόπουλος Ε. και 6977998208-Κακούλη Θ. Για τους Συλλόγους που εδρεύουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης παρακαλούμε δηλώσεις για το γλέντι στα τηλ. 6946463600 Χρυσόπουλος Αριστείδης και 6974366642 Δέδογλου Μαρίνος.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η Π.Ο.Θ.Σ. θα δρομολογήσει λεωφορείο με αναχώρηση στις 14/11/2015 από Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη ώρα 08,30 από το άγαλμα του Βενιζέλου με διανυκτέρευση. Επιστροφή 15/11/2015

 

Τιμή συμμετοχής € 62 ( μεταφορά-διανυκτέρευση με πρωινό-δείπνο-γλέντι)

Δηλώσεις συμμετοχής: στα τηλέφωνα:

6945 580930 κ. Ελευθέριο Χατζόπουλο και 6977 998208 κ. Θεοδώρα Κακούλη.

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ