Π.Ο.Θ.Σ. - ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑΣ

ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2006

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, καλεί τους συλλόγους μέλη της καθώς και τους Θρακικούς συλλόγους μη μέλη την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2006 να συμμετάσχουν στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ στην πόλη της Δράμας, ώρα 10,30 π.μ.

Επιδιωκόμενος στόχος η σφυρηλάτηση της ενότητας του Θρακικού ελληνισμού καθώς και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν τη Θράκη μας, την Π.Ο.Θ.Σ. και τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Στη συνάντηση αυτή θα γίνει ο απολογισμός για το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το γνωμοδοτικό συμβούλιο του 2005 μέχρι και σήμερα και θα συζητηθούν τα θέματα, δημιουργία ή μη συνομοσπονδίας των ομοσπονδιών του Θρακικού Ελληνισμού καθώς και του προσφυγικού, επανέκδοση της εφημερίδας της Π.Ο.Θ.Σ., διοργάνωση του Β! λαογραφικού συνεδρίου του Ελληνισμού της Ανατολής, η διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας στην περιοχή της Θράκης, πρόταση για την τροποποίηση του καταστατικού, ενώ το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2006 στον ίδιο χώρο θα γίνει και η παρουσίαση του αξιόλογου βιβλίου του διακεκριμένου μέλους του Δ.Σ. της Π.Ο.Θ.Σ. κ. Ελευθερίου Θ.Χατζόπουλου

« Ταξίδι στη Θράκη του χθες και του σήμερα »

που θα παρουσιάσει η κ. Καίτη Ν.Τσακίρη-Καραμιχάλη , εκπαιδευτικός

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Θ.Σ. ευχαριστεί θερμά τη ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΔΡΑΜΑΣ που είναι αρωγός στην πραγματοποίηση του συνεδρίου αυτού

 

Σέρρες 14 Νοεμβρίου 2006

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Θ.Σ.

Ελευθέριος Θ. Χατζόπουλος

Α! Αντιπρόεδρος